Hoppa till sidans innehåll

Örebro läns Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Örebro län. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nya Idrottens hus återinvigt!

05 APR 2017 14:23
Så var det äntligen dags att förklara "nya" Idrottens hus återinvigt! Det firades med en vandrande verksamhetstorg, plockmat, tårta, sportdryck och gäster och samarbetspartners från hela länet kvällen den 4/4!
  • Uppdaterad: 05 APR 2017 15:29


Dagen till ära var röda mattan utrullad för gästerna.


I receptionen i entrén togs besökarna emot av distriktidrottschef och verksamhetsledare för ÖLIF, SISU och Idrottsservice. I sportdrycksflaskor serverades en välkomstdryck med smak av citron och fläder.


En av de nya konferenslokalerna på Karlsgatan 28 pryds av länets mest framstående Formel 1-förare: Ronnie Petersson.


Delar av ÖLIF/SISU:s styrelse.


Nya Idrottens hus är uppdaterat med vassare tekniska hjälpmedel som ska möjliggöra för fler att känna att huset välkomnar dem.


Gamla legendarer blandas med blivande på Idrottens hus i Örebro. Här intervjuas några av de profiler som under det senaste året innehaft ansvaret över Instagramkontot #elitskalle. Syftet med kontot är att fler ska få ta del av hur det är att vara elitidrottare och hur deras vardag ser ut.

Mer information om de nya lokalerna kommer under fliken "Idrottens hus" här på olif.se inom kort. Där kommer du hitta allt från de olika rummens faciliteter samt vad du som hyresgäst kan ta del av utöver själva lokalen. 

Har du frågor om Idrottens hus får du gärna höra av dig till oss via länken "Kontakta oss" allra högst upp på sidan. 
Vi ses på Karlsgatan 28!

Skribent: Anton Olofsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Örebro Läns Idrottsförbund
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress: Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:Tel: 019175500
Fax: 019102070
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss