Hoppa till sidans innehåll

Örebro läns Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Örebro län. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Folksam LedarCamp 2018!

13 MAR 2014 08:40
Nomineringstiden för Folksam LedarCamp 2018 har nu passerat. Närmast väntar en process där nominerade ledare väljs ut och kontaktas. Mer praktisk information om LedarCampen kommer att utgå till dessa inom kort. Har du frågor - vänligen hör av dig!
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2018 15:57

Folksam LedarCamp är ett läger som stimulerar unga ledare att fortsätta utvecklas inom idrotten. Den nominerade ska vara en ideell ledare/funktionär i åldern 18-25 år och verksam i en idrottsförening som är ansluten till Riksidrottsförbundet. Stipendiet är i form av en utvecklande och inspirerande helg tillsammans med totalt 80 ungdomar från fyra idrottsdistrikt. De kommer att få lyssna på föreläsningar, delta i olika aktiviteter och framför allt ha en rolig helg som förhoppningsvis leder till att de fortsatt vill engagera sig inom idrotten. Folksams stipendie täcker alla omkostnader!

Ledaren ska vara en god förebild, ha ett stort sportsligt engagemang, och ett stort intresse för utövarnas sociala utveckling. Ledaren ska genom sitt sätt att arbeta bidra till ett livslångt intresse för idrott och hälsa. Att utövarna har inflytande över verksamheten och att ledaren arbetar för att alla ska få vara med är en självklarhet. 

Nomineringstiden för Folksam LedarCamp 2018 har nu gått ut. De nominerade unga ledarna kommer nu att kontaktas och få mer information om allt praktiskt som rör campen. Har du frågor - hör gärna av dig!

Campen äger rum i Kungsörstorp den 25-27 maj 2018 (fredag kväll - söndag eftermiddag).

Programmet för helgen hittar du här.

Vid frågor kontakta: 
Anton Olofsson på This is a mailto link eller
Sofia Kollenhag på This is a mailto link

Postadress:Örebro Läns Idrottsförbund
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress: Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:Tel: 019175500
Fax: 019102070
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss