Hoppa till sidans innehåll

Örebro läns Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Örebro län. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Lyssna på vår podcast hela julen!

20 DEC 2017 11:27
Snart nalkas jul- och nyårsfirande men vår podcast "Här pågår barnidrott" tar ingen ledighet. Istället släpper vi tre julspecialavsnitt som ni kan lyssna på medan ni smälter julmaten.
  • Skapad: 20 DEC 2017 11:27

Det första julavsnittet släpper vi på fredag 22 december och där har vi besök av fotbollsproffset Lisa Dahlkvist. Lisa pratar om besvikelsen efter att KIF Örebro degraderats, om straffarna i OS och hur hon ser på framtiden.

Det andra avsnittet kan ni höra på Annandagen och då pratar vi med Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarnas generalsekreterare Stefan Bergh. Vi diskuterar vad Stefans roll som GS innebär, hur han hamnat där han är och vad han brinner mest för inom idrotten.

Det tredje, och sista, julavsnittet kan ni höra 29 december och då pratar vi med "jämställdhetsnörden" Gertrud Åström som engagerat sig i jämställdhetsfrågor sedan 1970-talet. Sedan dess har hon bland annat skrivit den svenska regeringens nu gällande jämställdhetsmål och varit med och utvärderat idrottens jämställdhetsarbete - något hon anser "mer eller mindre stått helt stilla".

Ni hittar vår podcast där ni brukar lyssna på poddar eller på vår hemsida: www.olif.se/podd.

Med det passar vi även på att önska er alla en god jul och ett riktigt gott nytt år!

Skribent: Markus Frisk
Epost: This is a mailto link

Postadress:Örebro Läns Idrottsförbund
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress: Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:Tel: 019175500
Fax: 019102070
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss