Hoppa till sidans innehåll

Örebro läns Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Örebro län. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Foto: Anton Olofsson (Örebro läns Idrottsförbund)

Föreläsning om physical literacy 19:e november!

15 OKT 2018 12:11
Välkommen till föreläsning 19 november med Dr Dean Kriellaars från Kanada om Physical Literacy (Rörelseförståelse) som är ett förhållningssätt för att öka barn, ungdomar, vuxna och äldres förutsättningarna att vara fysiskt aktiva.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2018 12:11

Utbildningen hjälper dig att förstå hur man kan använda rörelseförståelse för att väcka lusten till rörelse, genom att förbättra befintliga aktiviteter och verksamheter och skapa en samverkan i samhället med rörelseförståelse som kompass. Eftermiddagens föreläsning riktar sig till tjänstepersoner inom offentlig, privat och ideell sektor, exempelvis skola, arbetsliv, HR, företagshälsovård, samhälls- och stadsplanerare, fritid, hälso- och sjukvård, idrott och forskning. Kvällens föreläsning riktar sig till ledare, idrottslärare m.fl. som vill få verktyg och praktisk kunskap om Rörelseförståelse.  

Föreläsningarna är ett initiativ utifrån samverkan mellan Örebro kommun, Region Örebro län, Örebro Universitet, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Handelskammaren Mälardalen, Change the Game och Örebro läns Idrottsförbund.

Välkommen med din anmälan till:
Eftermiddagsföreläsningen Inbjudan finns som PDF här.

Kvällsföreläsningen Inbjudan finns som PDF här.

senast 12/11.

Postadress:Örebro Läns Idrottsförbund
Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress: Idrottens Hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:Tel: 019175500
Fax: 019102070
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss