Hoppa till sidans innehåll

Örebro läns Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Örebro län. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Sveriges enda podcast om barnidrott

Podcast

Här kan du lyssna till SISU Idrottsutbildarnas och Örebro läns Idrottsförbunds egen podcast; "Här pågår barnidrott".
  • Uppdaterad: 2017-12-29 15:15

SISU Idrottsutbildarna och Örebro läns Idrottsförbund vill genom podden sprida kunskap om en idrott på barnens villkor. Vi vill diskutera, reflektera och problematisera aktuella teman som genomsyrar dagens barn- och ungdomsidrott.

I varje avsnitt behandlar vi ett aktuellt tema med sakkunniga inom området samt engagerade föreningsmänniskor. Ambitionen är att du som lyssnare skall få tips, inspiration och idéer att arbeta vidare med i just din idrottsförening.

Johan Gren Isabelle Olsson Markus Frisk


"Vår ambition är att, på ett lättillgängligt sätt, sprida kunskap om aktuella ämnen inom idrottsrörelsen", säger programledaren Isabelle Olsson som tror att konceptet att sammanföra sakkunniga med engagerade och drivna föreningsmänniskor är ett lyckat koncept.

Podcasten kommer släppa ett nytt avsnitt en gång i månaden och har du tips på personer du skulle vilja höra i podden eller ämnen som du tycker är intressanta kan du gärna kontakta oss via: This is a mailto link

Du hittar våra poddavsnitt här nedan eller där du brukar lyssna på poddar (Podcaster, SoundCloud och/eller CastBox).

        


Julspecial

Under jul och nyår släpper vi tre specialavsnitt med fotbollsproffset Lisa Dahlkvist, jämställdhetsnörden Gertrud Åström och Stefan Bergh, generalsekreterare på SISU och Riksidrottsförbundet. Första avsnittet släpps 22 december och ni hitter dem, som vanligt, här nedan: